OVER ONS

Wij zijn JSN Producties! Wij maken video’s in alle soorten en maten. Video’s op locatie of video’s in de studio op ons kantoor te Baarn. Onze voorgaande projecten zijn heel divers, wij houden ervan om te creëren en hebben een creatieve mindset. In ons portfolio kunt u een indruk krijgen van onze projecten.

Wij maken alle soorten videoproducties! Als u iets gefilmd wilt hebben dan zijn wij er voor u. We willen altijd de mooiste visuals afleveren in een kwalitatief hoge montage. Daarnaast bieden we ondersteuning bij video marketing voor een effectieve inzet van uw videoproductie. Bent u op zoek naar content-video, bedrijfsfilm, livestream, after-movie, productvideo of iets dergelijks? Laten we het er samen over hebben!

Dennis Janssen is de eigenaar van JSN Producties, maar wanneer de productie meer mankracht nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen hebben we een team van 4 professionals die samen al hele mooie video’s hebben afgeleverd.

Ons Team

Dennis Janssen – Productie / Postproductie
Hizkia Duijst - Productie / fotograaf
Morris Wink - Audio technicus
Johan Bruinekool - Lichttechnicus

Per aanvraag wordt er gekeken hoeveel man en met welke skills er nodig is om de productie te verzorgen. Dat kan 1 iemand zijn maar bij grotere aanvragen zul je meer man nodig hebben bijvoorbeeld om met meerdere camera’s, veel licht en losse audio sporen binnen de gewenste tijd alles kloppend te krijgen. Hieronder staan verschillende projecten beschreven en ons aandeel in het project.

Projecten

EDITEN

Droneshots

VISUALS

CONTENT

 

ONZE DIENSTEN

Wij maken videoproducties in de breedste zin van het woord. Geheel in onze eigen stijl, natuurlijk! Daarnaast bieden we ondersteuning bij video marketing voor een effectieve inzet van jouw videoproductie. Zoek je wat anders dan een content-video, bedrijfsfilm, livestream, after-movie, productvideo of drone-video? Dan zijn we benieuwd naar wat je wel zoekt... wij staan open voor leuke nieuwe innoverende ideeën!